top of page
ahavusporellasmainosbanneri.png

KIINTEISTÖN OMISTAJIEN
PALVELUT

Ahavus on Himoksen matkailualueella toimiva nuori perheyritys, joka on syntynyt omaan tarpeeseen ja kasvaa muiden tarpeita varten. Välitämme kiinteistöjä lomailijoille tavalla joka huomataan. Palvelumme on henkilökohtaista ja lämpimän ystävällistä. Kun lomailija saapuu kohteeseen me huolehdimme että loma-asunto ottaa matkailijan parhaalla mahdollisella tavalla vastaan loistaen puhtautta ja huokuen rentoa lomatunnelmaa. Eikö juuri siisteys ole se mitä kaikki toivovat loma-asunnoltaan? Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa vuorokauden ympäri valmiina ratkomaan kinkkisetkin ongelmat sekä toteuttamaan mahdolliset lisätoiveet lomaan liittyen.

 

Kiinteistön omistajat ovat meille tärkeitä kumppaneita, toimimme heidän luottopakkeina Himoksen alueella ja huolehdimme jokaisesta nurkasta joka meille on annettu hoidettavaksi. Meidän kanssa kiinteistöjen omistajat voivat viettää yönsä rauhassa, koska me kyllä hoidamme, se on lupaus. Tuotamme siivous- ja poreallaspalvelut sekä kiinteistöhoidon palvelut pihatöiden ja pienten korjauksien osalta. Kun on tarve erikoisammattimiehelle, meidän paikallistuntemus auttaa löytämään alueen parhaat ja luotettavimmat tekijät. Meillä on tyytyväisimmät asiakkaat niin majoittujissa kuin kiinteistön omistajissakin.

 

Olemme myös loistava myyntiorganisaatio sen todellisessa merkityksessä. Me emme odota, että lomailijat löytävät kohteemme muiden satojen kohteiden joukosta, vaan me nostamme kohteet monikanavaisesti asiakkaidemme tietoon. Seuraamme jokaisen kohteen varauskalenteria ahkerasti ja teemme nopeita myynnillisiä liikkeitä, jotta tuottoaste kohteessa pysyy korkeana viikosta toiseen.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää.

Kurkkaa alta myös lyhyt esittelyvideo.

Lupauksemme

Ahavus on vielä nuori yritys mutta sillä on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus Himos alueesta. Minä, Elisa olen myynnin ja johtamisen ammattilainen jonka fokus on tuottaa mahdollisimman hyvää kokemusta niin majoitusasiakkaille kuin kiinteistöjen omistajille mutta ennen kaikkea tavoitteeni on hankkia aktiviisella myynnillä ja asiakaspalvelulla mahdollisimman korkeaa tuottoa kiinteistön omistajalle. Tässä olemme alueen parhaita, sen lupaamme.

Näin me hoidetaan hommat meidän firmassa

Ja hyvä tulee

01

Myynti ja markkinointi

Myymme kohdettanne aktiivisesti, etsimme jatkuvasti uusia kanavia ja tapoja myydä kohteitamme. Räätälöimme jokaiselle kohteelle omat markkinointimateriaalit sekä kartoitamme sopivimmat kanavat myynnin osalta. Kohteemme eivät huku massaan vaan erottuvat omina uniikkeina kohteinaan. Emme odota että asiakas löytää meidät, me löydämme asiakkaat. Kun olemme asiakkaat kerran löytäneet, he tuppaavat tulemaan takaisin.

03

Asiakaspalvelu toisesta ulottuvuudesta

Pari vuosikymmentä myynnissä ja asiakaspalvelussa on opettanut että asiakas haluaa saada asiansa hoidettua mahdollisimman pian, siitä pidämme huolen ja siksi vastaamme jokaiseen kyselyyn heti. Meillä on asiakkaita arvostava palkitsemisohjelma kanta-asiakkaille. Ja usko pois, ensimmäisen vuoden aikana meille on jo 15% asiakkaista tullut uudelleen asiakkaiksi.

05

Palvelut yhdestä paikasta

Jokainen haluaa että kiinteistöstä pidetään huolta. Me pidämme huolta asiakkaamme kiinteistöistä niin kuin se olisi omamme. Onko kuka viimeksi huolehtinut nuohouksesta tai puhdistanut lattiakaivot, korjannut roikkuvan listan tai imuroinut kärpäset lampuista? Monta asiaa pitäisi muistaa, me muistamme ja pidämme nurkat kunnossa. Hoidamme piha-alueet mutta toimimme myös luottokumppaninne, jos tarvitset ammattilaisia tekemään huoltoa, korjausta tai uudisrakentamista. Me teemme puolueettoman kilpailutuksen puolestasi, tiedämme alueen toimijat ja saamme varmasti laajan kilpailutuksen aikaiseksi ja säästöä asiakkaillemme. 

02

Määrällä tuottoihin

 Moni ajattelee että mahdollisimman suuri kate yksittäisestä varauksesta on tie onneen. Me hinnoittelemme kohteemme alueen kilpailukykyisemmäksi ja saamme kalenterit täyteen, tällä varmistamme

kiinteistön huippu tuottavuuden. Provisiomallimme on täysin erilainen kuin mitä vastaavilla toimijoilla. Me ajattelemme toisin, siksi onnistumme työssämme. Olemme nostaneet kohteidemme tuottoa jopa nelinkertaiseksi heti ensimmäisenä vuonna. Not bad, vai mitä sanoisitte?

04

Siisteys on kaikki kaikessa

Lomalle lähtiessä ensimmäinen mielipaha aiheutuu kohteen epäsiisteydestä. Siisteyden merkitys on asiakkaan ja kohteen ensikohtaamisessa tärkein vaikutuksen tekijä ja siitä syystä me panostamme siihen, joka kerta. Varttisiivous ei ole meidän juttu. Niin asiakkaat, kuin kiinteistön omistajat arvostavat siivouksemme tasoa, siitähän meille maksetaan. 

06

Poreallashuolto ja hankinta

Himoksella ei enää pärjää kuivinjaloin, alueelle tullaan nauttimaan ja siksi oma pieni "spa" on jokaisen matkailijamme vaatimus lomalle. Sadasta varauksesta vain yksi on varattu ilman poreallasta/paljua. Mutta huoli pois, meidän kanssa investointi porealtaaseen on maksanut itsensä vuodessa tai kahdessa takaisin mutta se on myös avustanut saamaan varauskirjaan ennen näkemättömän määrän varauksia. Me hoidamme altaan huollon ja hyvitämme myös altaan tuloista puolet kiinteistön omistajalle, näin altaan alkuinvestointi ja sen tuottamat kulut saadaan katettua helposti. Jos investointi hirvittää, me voimme huolehtia altaan kiinteistöön.

Mökin omistaja tee oma varaus tästä

Onpa ihanaa tulla omalle mökille ilman pelkoa siitä että joutuisi ensimmäisenä siivous tai korjaushommiin.

bottom of page