top of page

VARAUSEHTOMME

Tältä sivulta löydät varausehtomme, tutustuthan niihin ennen varaustasi. Toivomme että Covid-19 aikana huolehditte matkavakuutuksenne voimassaolosta, se korvaa peruuntuneita matkoja myös kotimaassa.

avaimet.png

 AHAVUS OY noudattaa majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen palveluvarausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, heti kun asiakas on tehnyt majoitusvarauksen. 

1. VARAAMINEN JA MAKSU 

Majoituskohdetta koskeva varaus on sitova varaushetkestä alkaen, riippumatta siitä tehtiinkö varaus puhelimitse vai kirjallisena sähköpostitse. Varaajan pitää olla täysi-ikäinen ja todistettava henkilöllisyytensä sisäänkirjautumisen yhteydessä. 

50 % majoitusvarauksesta veloitetaan 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 14 vrk ennen varauksen alkamista. Mikäli varaus tehdään niin, että varauksen alkuun on alle 30 vrk, erääntyy lasku 14 vrk ennen majoituksen alkamista. Jos varauksen alkuun on vähemmän kuin 14 vrk, erääntyy koko lasku maksettavaksi heti. 

Toisen poikkeuksen maksuehtoihin tekee tietyt tapahtuma-ajat kuten festivaalit. Tällöin majoitusvarauksesta 50 % veloitetaan 14 vrk varauksen teon jälkeen ja loput 60 vrk ennen tapahtumaa. Mikäli varaus tehdään niin, että tapahtumaan on alle 60 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi 7 vrk varauspäivästä. Jos tapahtumaan on alle 30 vrk, laskutetaan koko varaus erääntyväksi heti. 

2. AVAIMEN LUOVUTUS JA SIIVOUS 

Majoituskohde on käytettävissä tulopäivänä klo 16 jälkeen ja se on luovutettava siivottuna lähtöpäivänä klo 12 mennessä ellei vuokranantajan kanssa ole toisin sovittu. 

Majoituskohteen avain luovutetaan vain varaajalle tai hänen etukäteen ilmoittamalleen täysi-ikäiselle henkilölle erikseen annettujen ohjeiden mukaisesti. 

Jos avain katoaa, asiakkaalta peritään lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset. Ovenavausmaksu 60 € arkisin klo 8 – 18, muina aikoina 80€.
Kaikissa mökeissä/huviloissa on peitot ja tyynyt, mutta ei liinavaatteita (lakanoita ja pyyhkeitä).  Ahavuksen SULO kohteissa liinavaatteet kuuluvat varauksen hintaan ellei siitä ole asiakkaan kanssa erikseen sovittu. SULO kohteet tunnistat SULO logosta. Liinavaatteet voitte tilata majoitusvarauksen yhteydessä kohteisiin joissa ne ei kuulu automaattisesti hintaa, jolloin ne toimitetaan valmiiksi mökille/huvilalle 15 € / setti. 

Jokaista varausta kohden on huvilalle toimitettu peruspakkaus wc- ja talouspaperia sekä astian- ja yleispesuaineita, jotta pääsette sujuvasti loman alkuun. Mikäli tarvitsette loman aikana näitä lisää, tulee tarvikkeet hankkia itse. 

Mikäli siivousta ei ole tilattu, asiakas huolehtii lähtösiivouksesta. Edellytämme, että siivouksessa huolehditaan mm. seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi ja pesu, astioiden pesu (ja tiskikoneen tyhjennys), pesuhuoneen ja wc-tilojen pesu, tahrojen ja likajälkien poisto, vuoteiden petaus ja huonekalujen sekä puutarhakalusteiden ja muiden tavaroiden vieminen paikoilleen. Myös piha- alue tulee siivota. Tarkemmat siivousohjeet löytyvät mökistä/huvilasta. 

Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu, edellytämme kohteen olevan normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä lähimpään jätepisteeseen sekä tahrat ja likajäljet poistettuna. Myös majoituskohteen piha-alue tulee olla siisti. 

Jos majoituskohde on jätetty kokonaan siivoamatta tai jos kohde vaatii siivousta asiakkaan siivouksen jälkeen, vuokranantaja laskuttaa aiheutuneet kustannukset asiakkaalta toteutuneiden kulujen mukaisesti, kuitenkin vähintään 100 euroa. 

Mikäli loma-asuntoon on tilattu poreallas, vuokraajalla on oikeus periä ylimääräinen huolto- tai siivousmaksu (alk. 160 €) mikäli käyttöohjeita ei ole noudatettu. 

 

3. HENKILÖMÄÄRÄ 

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä kohdetiedoissa on mainittu, ellei siitä ole erikseen vuokranantajan kanssa sovittu. Lisähenkilöistä veloitetaan erillinen lisähenkilömaksu. Teltalla tai asuntovaunulla / -autolla leiriytyminen loma-asunnon pihaan on kielletty. 

4. VAHINKOJEN KORVAUS JA LÖYTÖTAVARAT 

Varaaja on vastuussa majoituskohteesta ja sen irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen välittömästi ilmoittamaan kohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamistaan vahingoista ja korvaamaan ne vuokranantajalle. Asiakas on velvollinen korvaamaan rikkoutumiset. Rikkoutuneesta irtaimistosta tulee korvattavaksi korjaamisesta tai uuden vastaavan hankinnasta aiheutuneet kulut. Ahavus ei vastaa asiakkaan tavaroista, joita säilytetään majoitustiloissa, löytötavarat säilytämme 3 kuukauden ajan ja niitä voi kysellä sähköpostilla himos.ahavus@gmail.com tai puhelimitse: 040 521 8961 tai 040 417 4718 

 

5. REKLAMAATIOT 

Asiakkaan on tehtävä mahdollisimman pian vuokranantajalle huomautus mahdollisista majoituskohdetta koskevista puutteista tai vioista. Tällöin ne voidaan mahdollisuuksien mukaan korjata tai hyvittää jo majoituksen aikana. Huomautukset ja kiireelliset huoltopyynnöt on tehtävä puhelimitse numeroon 040 521 8961 tai 040 417 4718. 

6. TUPAKOINTI JA LEMMIKIT 

Tupakointi on kielletty majoituskohteen sisätiloissa. Tupakoinnista veloitetaan 250 € tuuletusmaksu. Lemmikin tuonnista majoituskohteeseen on aina ilmoitettava vuokranantajalle etukäteen. Lemmikin tuonnista veloitamme 30 €/lemmikki/varaus. Luvatta tuoduista lemmikeistä peritään 50 € / lemmikki / vrk lisämaksu. 

7. PERUUTUS 

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.
Alueella on hiljaisuus klo 23 – 07. Mikäli majoittujat aiheuttavat kohtuutonta häiriötä, eivätkä vartijan/poliisin huomautuksesta huolimatta hiljenny, voidaan varaus perua. Tällöin majoittujat joutuvat luovuttamaan mökin välittömästi, eikä maksettuja maksuja palauteta. Alueen häiriöt tulee ilmoittaa suoraan poliisille, hätänumero 112. 

Yllättävän sairauden tai tapaturman varalle suosittelemme ottamaan vakuutuksen. Muutokset säätilassa, rinne- tai reittimäärissä tms. syyt eivät muuta peruutusehtoja. Ahavus ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvaa haittaa naapuritonttien aiheuttamasta meluhäiriöstä alueella. 

Ahavus perii peruutuskuluja 20 % majoituksen hinnasta, jos peruutus tehdään 30 vrk ennen varauksen alkamista. Alle 14 vrk ennen varauksen alkua tehdystä peruutuksesta perimme koko varauksen summan. 

8. VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA TAI SIIRTÄÄ VARAUS 

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) tai mikäli asiakas ei ole noudattanut varausehtoja, on vuokranantajalla oikeus peruuttaa varaus. 

1.1.2022 Ahavus Oy, 3160664-6 Pidättää oikeudet muutoksiin. 

bottom of page